Název | Množství a jednotka |
---|---|
čerstvé houby | 300 g |
cibule | 1 ks |
brambory | 3 ks |
vejce | 4 ks |
smetana zakysaná 15% | 1 ks |
mléko | 1/2 l |
drcený kmín | 1 lžička |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl |
Postup: Vepřová (nebo kuřecí) játra nakrájíme na co nejmenší kostičky a orestujeme na... zobrazit recept
Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept
Postup: Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, jamile začne zlátnout, přidáme... zobrazit recept
Postup: Zmrazenou tresku necháme nejprve povolit. Tagliatelle uvaříme v osolené vodě -... zobrazit recept
Postup: Játra umyjeme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci másla,... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Penzion Sluníčko *** nabízí díky své poloze, na úpatí Lysé hory, překrásný...