Název | Množství a jednotka |
---|---|
čerstvé houby | 300 g |
brambory | 3 ks |
smetana zakysaná 15% | 1 ks |
mléko | 200 ml |
kopr | |
bobkový list | 2 ks |
nové koření | 3 kuličky |
pepř celý | 3 kuličky |
kmín | 1 lžička |
hladká mouka | 2 lžíce |
vejce | 4 ks |
ocet | 1 lžíce |
sůl | |
masový vývar | 1 l |
Postup: Do vývaru z brokolice (nebo jiného zeleninového vývaru) nastrouháme na hrubém... zobrazit recept
Postup: Maso můžeme použít hovězí i vepřové. Nakrájíme jej na kostky. Orestujeme drobně... zobrazit recept
Postup: Brokolici očistíme, rozebereme na růžičky. Brambory oloupeme a nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno nebo na tenké kroužky a osmažíme na másle.... zobrazit recept
Postup: Velkou hrst medvědího česneku, lžíci petrželky, 2 stroužky česneku, lžíci... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...