Název | Množství a jednotka |
---|---|
kysané zelí | 500 g |
uzené koleno | 1/2 kg |
čabajská klobása | 1 ks |
cibule | 2 ks |
česnek | 4 ks |
špek | 50 g |
sušené houby | 50 g |
bobkový list | 2 ks |
nové koření | 5 kuliček |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
sádlo | 30 g |
zakysaná smetana | 1 ks |
sůl | |
pepř | |
hladká mouka | 1 lžička |
Postup: Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě téměř doměkka a odložíme stranou. Kuřecí... zobrazit recept
Postup: Dýni rozpůlíme ostrým nožem a lžící vydlabeme semínka. Máslovou dýni je lepší... zobrazit recept
Postup: Čočku zalijeme zeleninovým nebo hovězím vývarem, přidáme celé cibule, bobkový... zobrazit recept
Postup: Fazole den předem namočíme. Druhý den nakrájíme maso, orestujeme jej na cibuli,... zobrazit recept
Postup: Žloutky utřeme s cukrem, postupně přidáváme mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...