Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory | 4 ks |
sušené houby | 2 hrsti |
velká mrkev | 1 |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 |
cibule | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
majoránka | 1 lžička |
masový vývar | 1 l |
pepř | |
sůl |
Postup: Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky o velikosti cca 5x5 cm. Kousky masa mírně... zobrazit recept
Postup: Smetanový špenát:Orestujeme nadrobno nakrájenou anglickou slaninu, přidáme... zobrazit recept
Postup: Mrkev, bulvový celer, kořenová petržel, hlávková kapusta,to vše nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Menší dýni hokkaido (cca 1kg) umyjeme, rozpůlíme a lžící vydlabeme semena... zobrazit recept
Postup: Zbytky uzeného masa nakrájíme na kostičky, párky na kolečka. V hlubší pánvi na... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek