Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové sádlo bez kůže | 1 kg |
česnek | 2 stroužky |
petrželka | |
tymián | špetka |
jablko | 1/4 ks |
cibule nebo jarní cibulky | |
čerstvě mletý pepř | |
sůl |
Postup: Čočku uvaříme doměkka, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a osušíme. Pak je osolíme, posypeme paprikou, podle chuti... zobrazit recept
Postup: Půlku menšího hlávkového zelí nakrouháme, podlijeme vodou a povaříme v osolené... zobrazit recept
Postup: Citronovou trávu naklepeme tupou stranou nože a necháme vcelku. V hrnci dáme... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme dozlatova na oleji a másle. Než cibule... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...