Název | Množství a jednotka |
---|---|
červená řepa | 4-5 ks |
malá cibule | 1 ks |
pomeranč | 1 ks |
skořice celá | 3 cm |
drcený kmín | 1 lžička |
červený vinný ocet | 2 lžičky |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
sádlo | 1 lžíce |
sůl | |
cukr | |
ocet |
Postup: Dvě plechovky (po 400 g) vyklopíme i s nálevem do hrnce a přivedeme k varu. Na... zobrazit recept
Postup: Starší, nebo i suchý chleba rozlámeme nebo nakrájíme na kousky a dáme rozvařit... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme v neosolené vodě s bobkovým listem doměkka. Scedíme, půl hrnku... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Připravíme si bešamel – rozpustíme máslo,... zobrazit recept
Postup: Broskve omyjeme a vypeckujeme. Nakrájíme na menší kousky, dáme do většího... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci...