Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí prsa | 300 g |
sterilovaná nebo vařená cizrna | 300 g |
malá cibule | 1 ks |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
mléko | 200 ml |
drůbeží vývar | 150 ml |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
sůl | |
pepř | |
olej |
Postup: Nejprve si nachystáme skleničky - vyvaříme skleničky i víčka, nebo to za nás... zobrazit recept
Postup: Rebarboru očistíme, odkrojíme konce, oloupeme a nakrájíme na asi centimetrové... zobrazit recept
Postup: Na větší prkýnko nebo vál si nasypeme mouku, uděláme důlek, vklepneme vejce,... zobrazit recept
Postup: Sumce naporcujeme, osolíme a dáme do větší hlubší mísy. Přidáme nadrobno... zobrazit recept
Postup: Z vlažného mléka, droždí a lžíce cukru připravíme kvásek, necháme vzejít. Než... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Je jen málo míst, kde se člověk cítí opravdu uvolněně a dobře, naše restaurace...