Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí prsa | 300 g |
sterilovaná nebo vařená cizrna | 300 g |
malá cibule | 1 ks |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
mléko | 200 ml |
drůbeží vývar | 150 ml |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
sůl | |
pepř | |
olej |
Postup: Nejprve si umyjeme a vyvaříme sklenice a víčka, do kterých budeme okurky... zobrazit recept
Postup: Zbytek masa - může být pečené, vařené třeba z polévky, hovězí, vepřové,... zobrazit recept
Postup: Višně umyjeme, odstraníme stopky a vypeckujeme. Dáme do většího hrnce a vaříme... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme a nakrájíme na drobnější kostičky. Zalijeme vodou jen tak, aby... zobrazit recept
Postup: V pánvi na lžičce másla udusíme zeleninu, mraženou, jakoukoli co máte rádi,... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Je jen málo míst, kde se člověk cítí opravdu uvolněně a dobře, naše restaurace...