Název | Množství a jednotka |
---|---|
švestková povidla | 150 g |
hovězí vývar | 1/2 l |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
badyán | 1/4 ks |
muškátový květ | 1/4 lžičky |
pepř | |
citrónová šťáva | |
krkovice uzená | 600 g |
smetana ke šlehání | 100 ml |
Postup: Králíka naporcujeme osolíme, opepříme, posypeme kmínem. Do pekáče dáme máslo,... zobrazit recept
Postup: Na přípravu sekané se obvykle doporučuje míchané vepřové s hovězím masem,... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka (na tři litry vody dáme 3 rovné kávové... zobrazit recept
Postup: Fazole večer namočíme a druhý den uvaříme do poloměkka. Přidáme na kostičky... zobrazit recept
Postup: Bešamel tvoří základ téměř každé smetanové omáčky. Připravíme si máslo, hladkou... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Vesnice Sedliště na Frýdecko-místecku zve k návštěvě stylové restaurace Lašská...