Název | Množství a jednotka |
---|---|
veka | 1 ks |
tvaroh | 250 g |
švestky | 1/2 kg |
vejce | 2 ks |
mléko | 1/2 l |
moučkový cukr | 3 lžíce |
máslo | 50 g |
Postup: Menší dýni hokkaido dobře umyjeme, nemusíme ji loupat, slupka se u hokkaido... zobrazit recept
Postup: Maso (můžeme použít vepřovou krkovičku, krůtí prsa, kuřecí řízky) nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Červenou řepu oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle (malé... zobrazit recept
Postup: Větší krůtí horní stehno i s kůží omyjeme, prošpikujeme proužky slaniny (nožem... zobrazit recept
Postup: Do vhodné láhve nalijeme rum, přidáme 4 hřebíčky, kousek celé skořice,... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek
Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...