Název | Množství a jednotka |
---|---|
předem upečený králík | 1 ks |
červená paprika | 1/2 ks |
velká mrkev | 1 ks |
hnědé žampiony | 4-5 ks |
pórek | kousek |
lahůdková cibulka | 2 ks |
mražený hrášek | 200 g |
zázvor | |
čínská sojová omáčka | |
grilovací koření | |
olej | |
čerstvě mletý pepř | |
čínské instantní nudle | 1 balení |
Postup: Starší chléb pokrájíme nebo rozlámeme na menší kousky a dáme vařit se solí a... zobrazit recept
Postup: Rajčata omyjeme a pečlivě odkrojíme všechno škaredé :-). Nasypeme je do velkého... zobrazit recept
Postup: Datle zbavíme pecek, mandle spaříme a oloupeme. Ořechy a loupané mandle dáme do... zobrazit recept
Postup: Uvařený květák rozmačkáme vidličkou, přidáme vajíčko, nadrobno nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Větší pórek očistíme, odkrojíme tuhé tmavé části, ostraníme první vrtstvu,... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...