Název | Množství a jednotka |
---|---|
kachní srdíčka | 350 g |
kachní žaludky | 350 g |
velká mrkev | 1 ks |
petržel | 2 ks |
celer | kousek |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
cibule | 1 ks |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
plnotučná hořčice | 1 lžička |
podravka | 1 lžička |
máslo | 30 g |
sůl | |
pepř | |
popř. smetana |
Postup: Z mouky, mléka, minerálky, vajec, cukru, citronové kůry a šťávy připravíme... zobrazit recept
Postup: Česnek prolisujeme a zpěníme na másle. Česnek se nesmí připálit, zhořknul by.... zobrazit recept
Postup: Švestky umyjeme a vypeckujeme, dáme je na plech s vyšším okrajem a pokapeme 2... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme a nakrájíme na drobnější kostičky. Zalijeme vodou jen tak, aby... zobrazit recept
Postup: Plátky hovězího masa (kýta, roštěnec) naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...