Název | Množství a jednotka |
---|---|
cuketa | 1 kg |
velká cibule | 1 ks |
ocet | 400 ml |
cukr | 4 lžíce |
sůl | 2 lžíce |
bobkový list | 2 ks |
pepř celý | 5 ks |
jalovec | 5 ks |
nové koření | 5 ks |
mrkev | cca 1 ks |
kapary | |
řepkový olej |
Postup: Brokolici očistíme, rozebereme na růžičky. Brambory oloupeme a nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Palačinky: Z mléka, vajec, mouky a soli ušleháme řidší těstíčko. Na teflonovou... zobrazit recept
Postup: Uvařené brambory nastrouháme do mísy. Přidáme mletou sladkou a pálivou papriku,... zobrazit recept
Postup: Polohrubou mouku, vločky, 1/3 prášku do pečiva, zarovnanou lžičku jedlé sody a... zobrazit recept
Postup: Ve větší míse utřeme žloutky se změklým máslem a cukrem, přidáme postupně mouku... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...