Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 1/2 kg |
sůl | 1 lžička |
olej | 1/2 deci |
žloutek | 2 ks |
mléko | 1/4 litr |
droždí | 1 kostička |
cukr | 1 lžička |
český salám | 40 dkg |
kečup | cca 3 lžíce |
hořčice | 3 lžíce |
sýr eidam cihla 30% | 30 dkg |
rajče | 3 ks větší |
kyselé okurky | 1/2 sklenice |
Postup: Cibulku a slaninu nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle. Vsypeme 1 a půl... zobrazit recept
Postup: Kuřecí játra opláchneme, osušíme papírovou utěrkou, ostrým nožem odstraníme... zobrazit recept
Postup: Nejprve si umyjeme a vyvaříme sklenice a víčka, do kterých budeme okurky... zobrazit recept
Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem v dostatečném množství vody (1 1/2 litru) do... zobrazit recept
Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket pomalu stává... zobrazit článek
Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...