Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 125 g |
vejce | 4 ks |
moučkový cukr | 125 g |
prášek do pečiva | 2 lžičky |
vroucí voda | 3 lžíce |
jahodová marmeláda | |
Krém: | |
tvaroh (i z vaničky) | 500 g |
smetana ke šlehání | 2 ks |
jahodová dřeň | 300 g |
jedlá želatina (Lidl) | 2 lžičky |
jahodová želatina (Lidl) | |
čerstvé jahody na ozdobu |
Postup: Rozinky si namočíme do rumu.,V mléce si rozmícháme droždí. Do mísy prosejeme... zobrazit recept
Postup: Oloupané brambory a očištěnou mrkev, v poměru 2 : 1, nakrájíme na kostičky. Ve... zobrazit recept
Postup: Panenku (vepřovou, telecí) nakrájíme na špalíky o délce asi 15 cm. Ze všech... zobrazit recept
Postup: Surovinymrkev - cca 40 dkgmáslo - slabý plátečekmléko - cca 1/2 litrucukr - 3-4... zobrazit recept
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...