Název | Množství a jednotka |
---|---|
filé z lososa | 800 g |
medvědí česnek | 1 hrst |
petrželka | 1 lžíce |
česnek | 2 stroužky |
strouhaný parmezán | 1 lžíce |
strouhanka | 1 lžíce |
citrónová šťáva | 2 lžíce |
extra panenský olivový olej | 2 lžíce |
med | 1 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
Postup: Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku. Mezi tím si vymažeme zapékací misku... zobrazit recept
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Postup: Brambory dobře omyjeme a uvaříme vcelku ve slupce v osolené vodě do poloměkka.... zobrazit recept
Postup: Banány rozmixujeme a smícháme s mletými loupanými mandlemi. Šlehačku ušleháme... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme ve vroucí osolené vodě (na tři litry vody tři lžičky soli)... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek