Název | Množství a jednotka |
---|---|
jehněčí maso | 500 g |
velká cibule | 1 ks |
barevné fazole | 1 hrst |
velká mrkev | 2 ks |
petržel | 2 ks |
celer | 1/2 ks |
brambory | 500 g |
pórek | 1 ks |
masový vývar | 1 l |
snítka tymiánu | 5 ks |
muškátový oříšek | špetka |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
bobkový list | 2 ks |
sůl | |
olej |
Postup: Smícháme mléko s vejci, cukrem, solí, práškem do pečiva a moukou, kterou... zobrazit recept
Postup: V hrnci osmažíme na lžíci sádla na kostičky nakrájenou anglickou slaninu.... zobrazit recept
Postup: Brambory uvaříme ve slupce a ještě za horka oloupeme. Nakrájíme je na na... zobrazit recept
Postup: Mleté maso v poměru 50% hovězí a 50% vepřové smícháme se lžičkou soli, 2... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle. Přidáme nastrouhaný celer a mouku... zobrazit recept
Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek
Restaurace s penzionem La Rosa se nachází v centru města Frýdek-Místek,...