Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřový bůček | 1 kg |
kabanos | 1/2 kg |
vejce slepičí vařené (celé) | 3 ks |
vejce slepičí syrové (celé) | 4 ks |
majoránka | 1 lžíce |
drcený kmín | 1 lžička |
česnek | 4 stroužky |
vegeta | 2 lžičky |
sůl | 1 lžíce |
Postup: Pórek očistíme, nakrájíme na kolečka. V hrnci si rozpustíme máslo a nakrájený... zobrazit recept
Postup: Na vál prosijeme mouku a přidáme místo prášku do pečiva prášek do perníku. ... zobrazit recept
Postup: Zmraženou rybu (pangasius, treska, losos) rozmrazíme. Osolíme, okořeníme... zobrazit recept
Postup: Kuřecí (nebo krůtí) prsa nakrájíme na menší kostky. Zeleninu očistíme,... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zalijeme vodou jen tak, aby byly... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...