Název | Množství a jednotka |
---|---|
kulatozrnná rýže | 300 g |
dýně hokkaido (nebo máslová) | 200 g |
uzený losos | 250 g |
mražený hrášek | 150 g |
malá cibule | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
bílé víno | 200 ml |
zeleninový vývar | 1/2 l |
tymián | 1 lžička |
olivový olej | |
máslo | 1 lžíce |
sůl | |
strouhaný parmezán |
Postup: V míse smícháme tvaroh s mlékem, vejci, cukrem, moukou, solí a jedlou sodou.... zobrazit recept
Postup: Do šlehače dáme vejce a cukr a šleháme 15 minut. Pak lehce vmícháme polohrubou... zobrazit recept
Postup: Mořskou štiku očistíme a opatrně zbavíme páteře – ostrým nožem lehce... zobrazit recept
Postup: Do deci mléka namočíme nakrájený rohlík.Do mísy dáme mleté maso, vejce,... zobrazit recept
Postup: Dáme vařit 1/2 litru vody a ve 1/4 litru rozmícháme vanilkové pudinky. Až voda... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek