Název | Množství a jednotka |
---|---|
batáty | 2 ks |
mrkev | 2 ks |
masový vývar | 1,5 l |
zázvor čerstvý | kousek |
smetana ke šlehání (nebo kokosové mléko) | 200 ml |
sůl |
Postup: V hrnci na olivovém oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme utřený... zobrazit recept
Postup: Kotlety omyjeme, osušíme, nasolíme a lehce opepříme. Z jedné strany potřeme... zobrazit recept
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Postup: Předem uvařené brambory, nebo když nám zbydou od oběda, nakrájíme na tenké... zobrazit recept
Postup: Zeleninu kromě rajčat nakrájíme na kostičky a orestujeme na olivovém oleji.... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...