Název | Množství a jednotka |
---|---|
treska - filé | 400 g |
malá cibule | 1 ks |
mrkev | 2-3 ks |
petržel | 1 ks |
celer | 1/4 ks |
kuřecí vývar | 3/4 l |
tymián | 1 lžíce |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
máslo | 30 g |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
podravka | |
sůl |
Postup: Do hrnce dáme olivový olej a na něm necháme zesklovatět drobně nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Na sádle orestujeme drobně nakrájenou cibuli i česnek, přidáme mletou papriku.... zobrazit recept
Postup: Mleté vepřové maso (nebo míchané vepřové s hovězím, obvykle se míchá 2/3... zobrazit recept
Postup: Vykuchaného kapra podélně rozkrojíme a odstraníme páteř. Omyjeme a osušíme.... zobrazit recept
Postup: Rozinky si namočíme do rumu.,V mléce si rozmícháme droždí. Do mísy prosejeme... zobrazit recept
Už staří Egypťané si cenili med pro své blahodárné účinky. V tzv. Smithově... zobrazit článek
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...