16. 8. 2025   |   svátek má Jáchym
 

Recepty ze zbytků › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Chléb nakrájíme nebo rozlámeme na menší kousky a rozvaříme v 1l vody nebo... zobrazit recept

Postup: Potřebujeme asi 800 ml vývaru z uzeného masa, třeba po vaření kolena nebo... zobrazit recept

Postup: Starší chléb pokrájíme nebo rozlámeme na menší kousky a dáme vařit se solí a... zobrazit recept

Postup: Do vývaru z brokolice (nebo jiného zeleninového vývaru) nastrouháme na hrubém... zobrazit recept

Postup: Pečené maso, cibuli, sterilované okurky a kapie pokrájíme nadrobno. Vše dáme do... zobrazit recept

Postup: Uzené maso uvaříme v osolené vodě doměkka, nebo ho nakrájíme na proužky a... zobrazit recept

Postup: Uvařený květák vidličkou rozděláme na malinké růžičky a orestujeme na másle.... zobrazit recept

Postup: Zbytek masa - může být pečené, vařené třeba z polévky, hovězí, vepřové,... zobrazit recept

Postup: Krabí tyčinky, pórek a jablko nakrájíme nadrobno. Smícháme s majonézou,... zobrazit recept

RECEPTY

Lososová polévka

Postup: Zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na másle necháme zpěnit cibuli... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Rozmarýn

Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek

RESTAURACE

Ristorante di Valle

Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...