Název | Množství a jednotka |
---|---|
okurky nakládačky | 5 kg |
hořčíčné semínko | 15 lžiček |
pepř celý | 60 kuliček |
nové koření | 60 kuliček |
mrkev čerstvá | 3 kusy |
cibule | 2 kusy |
kopr čerstvý | 15 snítek |
studená voda | 2 litry |
ocet | o,8 litru |
cukr krystal | 8 lžic |
sůl | 4 lžíce |
cukerin | 10 tabletek |
Nálev
Postup: Uvaříme si velmi hustou polentu - 300g polenty zalijeme litrem vlažné vody,... zobrazit recept
Postup: Plátky masa,(vepřové kotety, ale může být i z kýty, nebo kuřecí) naklepeme, z... zobrazit recept
Postup: Lilek nakrájíme na centimetrová kolečka, rozložíme na talíř, osolíme z obou... zobrazit recept
Postup: Květák rozebereme na malé růžičky a povaříme v osolené vodě do poloměkka - měl... zobrazit recept
Postup: Pstruhy si omyjeme, osušíme , nasolíme a necháme odležet. Žampiony oloupeme,... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...