Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí prsa | 600 g |
zelené fazolky | 200 g |
paprika červená nebo žlutá | 1 ks |
sterilovaná kukuřice | 180 g |
bambusové výhonky | 3 lžíce |
thajská červená kari pasta | 2 lžíce |
kokosové mléko | 200 ml |
citronová tráva | 2 stébla |
rybí omáčka | 2 lžíce |
galangal (nebo zázvor) | 2 lžičky |
thajská sladká bazalka | 1 hrst |
limetka | 1 ks |
kuřecí vývar | 250 ml |
kafírový limetkový list | 5 ks |
olej | 3 lžíce |
sůl |
Postup: Dvě plechovky (po 400 g) vyklopíme i s nálevem do hrnce a přivedeme k varu. Na... zobrazit recept
Postup: Odměříme si 300ml mléka. Z odměřeného mléka odlijeme trošku do hrnku (asi... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka. Osolíme, opepříme, přidáme zásmažku na... zobrazit recept
Postup: Na pánvi s olivovým olejem osmažíme na drobno nakrájenou cibulku s česnekem,... zobrazit recept
Postup: Lískové oříšky nasucho opražíme a v papírové utěrce ještě horké promneme a co... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...