Název | Množství a jednotka |
---|---|
losos bez kůže | 350 g |
malá cibule | 1 ks |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
masový vývar | 500 ml |
máslo | 2 lžíce |
pepř celý | 6 ks |
bílé víno | 100 ml |
muškátový oříšek | špetka |
snítka tymiánu | |
šafrán | špetka |
smetana ke šlehání | 100 ml |
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
Postup: Kotlety (s kostí nebo bez, je to jedno) zlehka naklepeme, mírně osolíme,... zobrazit recept
Postup: Cizrnu z plechovky přecedíme. Část cizrny rozmixujeme jen nahrubo, aby zůstaly... zobrazit recept
Postup: Křidýlka si omyjeme, osušíme a osolíme.Připravíme si marinádu. Do větší misky... zobrazit recept
Postup: Čerstvý, opláchnutý kopr drobně nasekáme, dáme do malých skleniček a zalijeme... zobrazit recept
Postup: suroviny: hovězí harfa - kousek (není nutné dávat čtvr krávy :-))1 cibule -... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...