Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 250 g |
měkký tvaroh (kostka) | 250 g |
máslo nebo Hera | 250 g |
sůl | špetka |
jablka | 4-5 ks |
cukr krupice | 2-4 lžíce |
citronová kůra z 1/2 citronu | |
skořice | |
vlašské ořechy | 1 hrst |
strouhaný perník (strouhanka, mletý kokos) | |
rozinky | |
máslo nebo vajíčko na potření | |
pečící papír |
Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo. Mezitím nastrouháme eidam a prolisujeme česnek. Sýr... zobrazit recept
Postup: Zralé avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžící vydlabeme dužinu do vyšší... zobrazit recept
Postup: Falešnou svíčkovou nakrájíme na silnější plátky a okraje mírně nařízneme.... zobrazit recept
Postup: vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a oparikujeme (můžeme i pálivou... zobrazit recept
Postup: Falešnou svíčkovou nakrájíme na silnější plátky a okraje mírně nařízneme.... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...