Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 300 g |
moučkový cukr | 300 g |
vejce | 5 ks |
máslo | 250 g |
šlehačka | 250 ml |
prášek do pečiva | 1 ks |
vanilkový cukr | 1 ks |
kakaový pudink v prášku | 1 ks |
vanilkový pudink | 1 ks |
jahodový pudink | 1 ks |
Postup: Hovězí plecko nakrájíme na tenké plátky, na několika místech nařízneme a... zobrazit recept
Postup: Špecle uvaříme v osolené vodě doměkka (na 3 l vody cca 2 lžičky soli) - asi 15... zobrazit recept
Postup: Tvaroh ušleháme se zakysanou smetanou, osladíme 2 lžícemi moučkového cukru a... zobrazit recept
Postup: Kaštany nařízneme do kříže, vložíme do vroucí vody a povaříme asi 40 minut.... zobrazit recept
Postup: Uvařené brambory nastrouháme do mísy. Přidáme mletou sladkou a pálivou papriku,... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...