Utřeme žloutky s cukrem a změklým máslem, postupně přidáme ostatní přísady kromě pudinků, ušlehaný sníh z bílků a promícháme. Těsto rozdělíme na tři díly a do každého dílu zamícháme jeden pudinkový prášek - budeme mít tedy jahodové, vanilkové a kakaové těsto. Na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech s vyššími okraji děláme lžící střídavě hromádky, které klademe těsně vedle sebe - střídáme kakaové těsto, jahodové, vanilkové atd. Pečeme ve vyhřáté troubě dorůžova a po vychladnutí polijeme citronovou polevou.
Levandule lékařská – Lavandula
angustifolia - půvabná
rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž
se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech...
zobrazit článek