Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové maso - krkovice | 1 kg |
růžičková kapusta | 500 g |
červená cibule | 2 ks |
anglická slanina | 50 g |
slanina (špek) | 2 plátky |
česnek | 4 stroužky |
drcený kmín | 1 lžička |
sůl | |
masový vývar | 1 hrnek |
Postup: Porce lososa bez kůže nakrájíme na menší části tak, abychom je následně mohli... zobrazit recept
Postup: Odměříme si 300ml mléka. Z odměřeného mléka odlijeme trošku do hrnku (asi... zobrazit recept
Postup: Uzený bůček - pokud máme bůček s kostí a kůží, vykostíme jej a kůži odřízneme,... zobrazit recept
Postup: Půl hlávky zelí nakrouháme nebo nakrájíme na proužky, mrkev nastrouháme a... zobrazit recept
Postup: Do vývaru z brokolice (nebo jiného zeleninového vývaru) nastrouháme na hrubém... zobrazit recept
Guma guar, karubin, karagenan, lecitin... co si pod tím máme představit? Tak si těm "éčkům" z testovaných nanuků podíváme na zoubek. Jaká jsou éčka v testovaných nanucích: Téměř u všech "éček" v testovaných výrobcích se jedná... zobrazit článek
Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci...