Název | Množství a jednotka |
---|---|
kachni prsa | 4 ks |
černé pivo | 300 ml |
zázvor čerstvý | 3 cm |
tymián | 1 lžička |
jablka | 2 ks |
cibule | 2 ks |
hrubě mletý pepř | |
olivový olej | |
sůl |
Postup: Ovoce (můžeme použít prakticky jakékoliv ovoce - jahody, maliny, broskve,... zobrazit recept
Postup: Velkou hrst medvědího česneku, lžíci petrželky, 2 stroužky česneku, lžíci... zobrazit recept
Postup: Vykuchané, umyté, osušené pstruhy nasolíme a necháme odležet. Pokapeme... zobrazit recept
Postup: Pražmy (nebo jiné ryby, mořský vlk, pstruh, candát apod) očistíme, ostraníme... zobrazit recept
Postup: Smícháme všechny suroviny v těsto (ořechy dávám jaké zrovna mám, lískáče, někdy... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...