Název | Množství a jednotka |
---|---|
jahody | 500 g |
měkký tvaroh | 250 g |
smetana ke šlehání | 100 ml |
moučkový cukr | 2 lžíce |
čokoláda na vaření | 100 g |
tuk ztužený (100%) | 25 g |
Postup: Bílky s moučkovým cukrem a šťávou z 1/2 citrónu utřeme v míse vařečkou do... zobrazit recept
Postup: Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, jamile začne zlátnout, přidáme... zobrazit recept
Postup: Vepřovou kýtu (může být i pěkná krkovička) naklepu, naříznu na okrajích, aby se... zobrazit recept
Postup: Kapustu očistíme, odkrojíme košťál a nakrájíme na menší kousky. Můžeme použít... zobrazit recept
Postup: Panenku osolíme, opepříme a ze všech stran na rozpáleném oleji opečeme... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Ke stravování můžete využít naši stylovou nekuřáckou restauraci. Naše kuchyně...