Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory | 1 kg |
hladká mouka | 200-250 g |
hrubá mouka | 200-250 g |
sůl | |
kysané zelí | 500 g |
drcený kmín | |
vepřový bůček, krkovička nebo plecko | 700 g |
sádlo | 1 lžíce |
pepř |
Postup: Nadrobno nakrájíme 2 větší cibule, papriky (nejlépe bílé slovenské) na proužky,... zobrazit recept
Postup: Ryži uvaříme v mléce - na jeden díl rýže dáme dva díly mléka, na rýžový nákyp... zobrazit recept
Postup: Lískové oříšky nasucho na mírném ohni opražíme na pánvi a ještě za horka... zobrazit recept
Postup: V míse utřeme 3 žloutky s 1 a 1/2 sklenkou moučkového cukru, přidáme postupně... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky o velikosti cca 5x5 cm. Kousky masa mírně... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...