Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí krk | 1 ks |
kořenová zelenina | 300 g |
cibule | 1 ks |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
kysaná smetana | 1 ks |
bílé víno | 1/2 hrnku |
drůbeží vývar | 1 hrnek |
sardelová pasta | 3-4 lžičky |
muškátový květ | 1/2 lžičky |
citronová kůra | |
máslo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
cukr třtinový | |
citrónová šťáva | |
mléko | 1 hrnek |
Postup: Na vále si připravíme těsto z hrubé mouky, mletého cukru, mletých vlašských... zobrazit recept
Postup: V misce si rozmícháme kečup a oloupaný prolisovaný česnek.Rohlíky překrojíme na... zobrazit recept
Postup: Uvaříme si vejce natvrdo. Necháme je vychladnout. Rozpůlíme, opatrně vyjmeme... zobrazit recept
Postup: Kedlubny bez slupky nakrájíme na malé kostičky a dáme je vařit do osolené vody... zobrazit recept
Postup: Tatranky rozlámeme na menší kousky, nasypeme do nožového mixéru a rozdrtíme.... zobrazit recept
Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...