Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová panenka | 750 g |
parmská šunka | 100 g |
jedlé kaštany | 350 g |
smetana ke šlehání | 1 ks |
silný hovězí vývar | 250 ml |
máslo | 1 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
olej na smažení |
Postup: Natvrdo uvařená vejce nakrájíme na kostičky a dáme do mísy. Přidáme sterilovaný... zobrazit recept
Postup: Špaldové kroupy uvaříme v osolené vodě doměkka - na jeden čtvrtlitrový hrnek... zobrazit recept
Postup: SurovinyPředvařený hráchmouka a sádlo (příp. jiný tuk) na jíšku1 stroužek... zobrazit recept
Postup: Hovězí maso očistíme, odblaníme a prošpikujeme slaninou - do masa nožem... zobrazit recept
Postup: Obě mouky prosijeme na vál, přidáme cukr, nastrouhanou citronovou kůru a trochu... zobrazit recept
Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket pomalu stává... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...