Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová panenka | 750 g |
parmská šunka | 100 g |
jedlé kaštany | 350 g |
smetana ke šlehání | 1 ks |
silný hovězí vývar | 250 ml |
máslo | 1 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
olej na smažení |
Postup: Oloupané mandle, polovinu cukru a kůru z půlky očištěného menšího citrónu... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme a jemně nastrouháme. dáme do misky a přidáme podle své chuti... zobrazit recept
Postup: Máslo (150 g) utřeme s cukrem, přidáme celá vejce, tvaroh, mouku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Mleté maso v poměru 50% hovězí a 50% vepřové smícháme se lžičkou soli, 2... zobrazit recept
Postup: Tvaroh smícháme s vajíčky a špetkou soli, smícháme s krupicí a strouhankou a... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...