Název | Množství a jednotka |
---|---|
kančí maso | 800 - 1000 g |
velká mrkev | 2 ks |
petržel | 2 ks |
malý celer | 1 ks |
cibule | 1 ks |
červené víno | 200 ml |
silný hovězí vývar | cca 500 ml |
citron | 4 plátky |
jalovec | 10 ks |
nové koření | 10 ks |
pepř celý | 10 ks |
tymián | 2 lžičky |
šípková zavařenina | 4 lžíce |
bobkový list | 5 ks |
máslo | 100 g (i více) |
ocet | 2 lžíce |
cukr třtinový | 1/2 lžičky |
sůl | |
pepř | |
olej |
Postup: Přibližně půlkilový kousek kýty upravíme na plát, který přes folii rozkepeme... zobrazit recept
Postup: Tvaroh (i z vaničky) rozmícháme s vajíčkem, přidáme špetku soli, 4 lžíce dětské... zobrazit recept
Postup: Čokoládový krém smícháme s višňovou marmeládou, přidáme strouhaný perník a rum... zobrazit recept
Postup: Bílé hlávkové zelí nakrouháme nebo nakrájíme na tenké nudličky, které ještě... zobrazit recept
Postup: Maso a kosti omyjeme, vložíme do 1,5l studené vody, osolíme, přidáme oloupanou... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...