Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí líčka | 800 g |
velká mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
cibule | 2 ks |
červené víno | 500 ml |
silný hovězí vývar | 250 ml |
rajčatový protlak bez konzervantů | 2 lžíce |
šalvěj | 1 lžička |
tymián | 1 lžička |
bobkový list | 3 ks |
nové koření | 5 kuliček |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
máslo | 30 g |
slunečnicový olej | 3 lžíce |
Postup: Svazek ředkviček očistíme, necháme i pár pěkných listů. Ředkvičky nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Z hladké mouky, prášku do pečiva, másla, 120g moučkového cukru a žloutků... zobrazit recept
Postup: Do misky vklepneme celé vajíčko, mírně jej osolíme, okořeníme špetkou... zobrazit recept
Postup: Sýr nastrouháme, přidáme několik lžiček nakládaného křenu (nebo nastrouháme... zobrazit recept
Postup: Sýr nastrouháme, přidáme několik lžiček nakládaného křenu (nebo nastrouháme... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Hotel se nachází na náměstí malebného městečka Bouzov, přímo pod pohádkovým...