Název | Množství a jednotka |
---|---|
uzené maso | 200 g |
brambory | 2 ks |
česnek | 4 stroužky |
vejce | 4 ks |
drcený kmín | |
majoránka | |
vývar z masoxu | 1 l |
sýr eidam cihla 30% | 200 g |
osmažená houska |
Postup: Na másle připravíme světlou jíšku, zředíme ji vychladlým vývarem, přidáme... zobrazit recept
Postup: V misce smícháme všechno suché - 100g mletých ořechů, 100g hladké mouky, 1... zobrazit recept
Postup: Bůček ze všech stran nasolíme a pořádně potřeme prolisovaným česnekem. Vložíme... zobrazit recept
Postup: Vejce smícháme s cukrem, jogurtem, přidáme mléko, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Postup: Cottage sýr smícháme vidličkou se třemi vajíčky, přidáme půl hrnku mletých... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...