Název | Množství a jednotka |
---|---|
pomeranč | 3-4 ks |
polohrubá mouka | 260 g |
ovesné vločky | 60 g |
moučkový cukr | 260 g |
vejce | 3 ks |
slunečnicový olej | 100 ml |
mléko | 50 ml |
prášek do pečiva | 1 ks |
čokoláda na vaření | 50 g (i více) |
vlašské ořechy | 80+50 g |
vanilkový pudink | 1 ks |
máslo | 200 g |
moučkový cukr | 180 g |
měkký tvaroh | 250 g |
vanilkový cukr | 1 ks |
Postup: Do misky vklepneme celé vajíčko, mírně jej osolíme, okořeníme špetkou... zobrazit recept
Postup: Lilek nakrájíme na centimetrová kolečka, rozložíme na talíř, osolíme z obou... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky. Na oleji orestujeme kuřecí maso dozlatova.... zobrazit recept
Postup: Upečeného králíka obereme a maso nakrájíme na malé kousky. Papriku nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky a spolu s klobáskou, bobkovým listem,... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...