Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí svíčková | 600 g |
čerstvé žampiony | 250 g |
rajčatový protlak bez konzervantů | 3 lžíce |
cibule | 1 ks |
sladkokyselé okurky | 4 ks |
Brandy | 50 ml |
smetana 12% | 300 ml |
silný hovězí vývar | 200 ml |
hořčice | 2-3 lžičky |
worchester | |
citrónová šťáva | 1 lžička |
máslo | 1 lžíce |
olej | |
sůl | |
pepř |
Postup: Houby očistíme, nakrájíme na plátky a podusíme na lžíci sádla asi 10 minut.... zobrazit recept
Postup: Zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky (můžeme nastrouhat). Zalijeme 1 1/2 l... zobrazit recept
Postup: Z tohoto množství jsou dvě vánočky přes celý plech. Do 1/4 hrnku vlažného mléka... zobrazit recept
Postup: Čerstvý fenykl očistíme a nakrájíme na jemné nudličky. Mrkev nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Sýr (eidam, čedar, goudu) nastrouháme na jemném struhadle. Anglickou slaninu a... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...