Název | Množství a jednotka |
---|---|
bílé fazole v tomatu | 2 plechovky |
hlíva ústřičná | 100 g |
jemné párky | 3 ks |
brambory | 3 ks |
cibule | 1 ks |
mletá sladká paprika | 1 lžička |
sádlo | 2 lžíce |
sůl | |
silný hovězí vývar | 3/4 l |
pepř |
Postup: Omyjeme a očistíme, alespoň 5 hlav. Dáme je vařit do hrnce s kořenovou... zobrazit recept
Postup: Na másle připravíme světlou jíšku, zředíme ji vychladlým vývarem, přidáme... zobrazit recept
Postup: Na dno pekáčku rozložíme vymačkané kyselé zelí. V 1 dl studené vody rozmícháme... zobrazit recept
Postup: Brokolici si uvaříme v osolené vodě asi 5 minut. Scedíme a propláchneme... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme,... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
F-club je nekuřácké společenské a rehabilitační centrum v Ostravě-Mariánských...