Název | Množství a jednotka |
---|---|
sterilovaná nebo vařená cizrna | 250 g |
cherry rajčátka | 6 ks |
okurka salátová | 1/2 ks |
čerstvý fenykl | 1/2 ks |
červená cibule | 1 ks |
čerstvá bazalka | |
citron | 1 ks |
olivový olej | 1 lžíce |
balzamikový ocet | 1 lžička |
sůl | |
pepř |
Postup: Z hladké mouky, tvarohu a změklého másla vypracujeme na vále vláčné těsto. Je... zobrazit recept
Postup: Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka. Nakrájíme si cibuli nadrobno a... zobrazit recept
Postup: Utřeme žloutky s cukrem a změklým máslem, postupně přidáme ostatní přísady... zobrazit recept
Postup: Husu omyjeme, osušíme, pokud má husa drůbky, odstraníme je. Odřízneme křídla a... zobrazit recept
Postup: Silnější plátky krkovičky mírně naklepeme (naklepu je jen hřbetem ruky), mírně... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...