18. 5. 2024   |   svátek má Nataša
 

Zapomenuté heslo › Uzené na medu s česnekem

Název Množství a jednotka
maso krkovička uzená 300 g
med 1 lžíce
cibule 1/2 ks
česnekové plátky 2 stroužky
tuk 1 lžíce

oběd
Porce: 2
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Uzenou krkovičku opláchneme a osušíme. Na pánev si dáme tuk a rozehřejeme. Krkovičku potřeme medem a na pánvi opečeme. Vedle opékáme na proužky nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Hotovou krkovičku posypeme opečenou cibuli a česnekem.


Další fotografie
 


RECEPTY

Bešamel

Postup: Bešamel tvoří základ téměř každé smetanové omáčky. Připravíme si máslo, hladkou... zobrazit recept

RECEPTY

Vepřová "zahradnická roláda"

Postup: Přibližně půlkilový kousek kýty upravíme na plát, který přes folii rozkepeme... zobrazit recept

RECEPTY

Vaječný koňak nejlepší

Postup: Do mixéru vlijeme jednu plechovku neslazené tatry, jedno salko, přidáme čtyři... zobrazit recept

RECEPTY

Krůtí nudličky na portském víně

Postup: Krůtí maso nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme na 2 lžících oleje.... zobrazit recept

RECEPTY

Líčka na žampiónech

Postup: Líčka - mohou být vepřová, hovězí i telecí - očistíme, osušíme papírovou... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Pivovar Vraník na Valašsku

Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurant Slunečnice

Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...