12. 5. 2024   |   svátek má Pankrác
 

Zapomenuté heslo › Zapékané kotlety pod grilem

Název Množství a jednotka
vepřové kotlety 4 ks
olej 4 lžíce
vejce 2 ks
strouhaný sýr 100 g
cherry rajčátka 150 g
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 20 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Kotlety omyjeme a osušíme. Rozklepeme, osolíme a opepříme. Po stranách nařízneme. Na pánev dáme olej a kotlety z obou stran opečeme. Přendáme do zapékací misky. V misce si rozkvedláme vejce se strouhaným sýrem a dáme je na kotlety. Přidáme nakrájená rajčata a pod grilem vše zapečeme.


Další fotografie
 


RECEPTY

Krůtí nudličky na jablkách

Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké nudličky a zprudka orestujeme na oleji. Osolíme,... zobrazit recept

RECEPTY

Zapečené palačinky s drůbežími játry

Postup: Palačinky: Z mléka, vajec, mouky a soli ušleháme řidší těstíčko. Na teflonovou... zobrazit recept

RECEPTY

Guláš na víně

Postup: Maso můžeme použít hovězí i vepřové. Nakrájíme jej na kostky. Orestujeme drobně... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí plátky se šunkou a nivou

Postup: Kuřecí prsa naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se při smažení maso... zobrazit recept

RECEPTY

Štěpánky

Postup: Z bílků ušleháme tuhý sníh a po částech přidáváme cukr. Do vzniklé tuhé pěny... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Máta

Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek

RESTAURACE

Zámeček pod hradem

Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...