Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 250 g |
máslo | 250 g |
měkký tvaroh (kostka) | 250 g |
mletá vepřová plec | 350 g |
malá cibule | 1 ks |
vejce | 1-2 ks |
hříbky | 1 hrst |
máslo | 1 lžíce |
slunečnicový olej | |
sůl | |
pepř |
Postup: Pappardelle uvaříme v osolené vodě. Telecí maso nakrájíme na tenké nudličky.... zobrazit recept
Postup: Ze 100 ml vlažného mléka, trochy mouky a droždí necháme vykynout kvásek. Do... zobrazit recept
Postup: V osolené vodě uvaříme těstoviny a scedíme. Kuřecí prsa nakrájíme na malé... zobrazit recept
Postup: Vepřovou kýtu vcelku omyjeme a hodně potřeme česnekem utřeným se solí.... zobrazit recept
Postup: Rybí maso - můžeme použít kapří hlavy bez žaber, mlíčí, "ocasy" bez ploutve,... zobrazit recept
Už staří Egypťané si cenili med pro své blahodárné účinky. V tzv. Smithově... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...