Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové maso mleté | 250 g |
hovězí maso mleté | 250 g |
rohlík | 1 ks |
mléko | 1 dl |
vejce | 1 ks |
plnotučná hořčice | 2 lžičky |
zázvor mletý | 1/2 lžičky |
prolisovaný česnek | 3 stroužky |
slanina (špek) | 200 g |
cibule | 3 ks |
mrkev | 2 ks |
citrónová šťáva | 1/4 ks |
tymián | 1/2 lžičky |
bazalka | 1/2 lžičky |
sůl |
Postup: Rozinky si namočíme do rumu.,V mléce si rozmícháme droždí. Do mísy prosejeme... zobrazit recept
Postup: Cuketu omyjeme, neloupeme, nakrájíme na menší kostky nebo na tenké plátky, dáme... zobrazit recept
Postup: Celozrnné těstoviny uvaříme v dostatečně osolené vodě na skus. Mezitím na pánvi... zobrazit recept
Postup: Květák, mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky. Zpěníme najemno nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Plátky ossobuca zaprášíme moukou a ve velkém kastrolu (nebo přímo v pekáči, ve... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...