Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové maso mleté | 250 g |
hovězí maso mleté | 250 g |
rohlík | 1 ks |
mléko | 1 dl |
vejce | 1 ks |
plnotučná hořčice | 2 lžičky |
zázvor mletý | 1/2 lžičky |
prolisovaný česnek | 3 stroužky |
slanina (špek) | 200 g |
cibule | 3 ks |
mrkev | 2 ks |
citrónová šťáva | 1/4 ks |
tymián | 1/2 lžičky |
bazalka | 1/2 lžičky |
sůl |
Postup: Husu omyjeme, osušíme, pokud má husa drůbky, odstraníme je. Odřízneme křídla a... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa omyjeme a osušíme. Osolíme a necháme odležet. Mezi tím si nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Čerstvý, opláchnutý kopr drobně nasekáme, dáme do malých skleniček a zalijeme... zobrazit recept
Postup: Cuketu omyjeme, neloupeme, nakrájíme na menší kostky nebo na tenké plátky, dáme... zobrazit recept
Postup: Maso nakrájíme na nudličky, dáme do mísy se sojovou omáčkou, olejem, a soli.... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA