Název | Množství a jednotka |
---|---|
houska z předešlého dne | 8 ks |
mléko | 750 ml |
vejce | 3 ks |
strouhanka | |
povidla | 200 g |
skořicový cukr | 2 ks |
olej na smažení |
Postup: Z hladké mouky, moučkového cukru, sádla a 3 vrchovatých lžic kakaa vypracujeme... zobrazit recept
Postup: Ze všech přísad na vále vypracujeme těsto a necháme v lednici alespoň dvě... zobrazit recept
Postup: Suroviny1/2 menší hlávky kapustycca 1/4 kostky hovězího bujonusůlpepřlžička... zobrazit recept
Postup: Sýr (eidam, čedar, goudu) nastrouháme na jemném struhadle. Anglickou slaninu a... zobrazit recept
Postup: Květák si uvaříme v osolené vodě do měkka. Necháme vychladit. Můžeme si jej... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...