Název | Množství a jednotka |
---|---|
Gothaj | 500 g |
Poličan | 25 g |
eidam | 2 plátky |
vejce | 3 ks |
hladká mouka | 3 lžíce |
grilovací koření | 1 lžička |
olej na smažení |
Postup: Okurky nakladačky, mohbou být i přerostlé, důkladně omyjeme, nejlépe odrhneme... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny, přidáme mletý nebo strouhaný... zobrazit recept
Postup: Surovinymrkev - cca 40 dkgmáslo - slabý plátečekmléko - cca 1/2 litrucukr - 3-4... zobrazit recept
Postup: Křidýlka si omyjeme, osušíme a osolíme.Připravíme si marinádu. Do větší misky... zobrazit recept
Postup: Z mouky, změklého másla, kostky tvarohu a špetky soli dobře zpracujeme vláčné... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek