Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 180 g |
máslo nebo Stella | 150 g |
mleté lískové ořechy | 50 g |
moučkový cukr | 70 g |
žloutek | 2 ks |
skořice | 1 lžička |
vanilkový cukr | 1 ks |
citronová kůra |
Postup: Do mísy, ve které budeme nakládat maso, nalijeme olej - podle množství... zobrazit recept
Postup: Plechovku Pikaa uvaříme v dostatečném množství vody 2 hodiny a necháme pořádně... zobrazit recept
Postup: Odměříme si 300ml mléka. Z odměřeného mléka odlijeme trošku do hrnku (asi... zobrazit recept
Postup: Fazole a houby den předem namočíme a druhý den uvaříme doměkka. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Fazole večer namočíme a druhý den uvaříme do poloměkka. Přidáme na kostičky... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...